Számlavezetés

Számlavezetés

Számlavezetés

Takarékszövetkezetünk 1998 óta kezeli Önkormányzatok látra szóló és elkülönített számláit, valamint megtakarításait. Jelenleg 20 önkormányzattal állunk kapcsolatban.

A Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet 1998 óta kezeli az Önkormányzatok látra szóló és elkülönített számláit, valamint megtakarításait. Az üzletpolitikánk kialakításakor a sokrétűséget tartjuk szem előtt. Szeretnénk minél szélesebb réteg számára a lehető legteljesebb körű pénzügyi szolgáltatást nyújtani, ezért ügyfeleink között kiemelt helyen szerepelnek az Önkormányzatok. Ennek érdekében kedvező számlavezetési és hitelkonstrukciókat kínálunk részükre. Takarékszövetkezetünk jelenleg 20 önkormányzat (Rajka, Bezenye, Dunakiliti, Feketeerdő, Páli, Pereszteg, Nagylózs, Petőháza, Ágfalva, Kópháza, Újrónafő, Pinnye, Szárföld, Dör, Mosonudvar, Röjtökmuzsaj, Bogyoszló, Vitnyéd, Dunasziget és Fertőszéplak) számláját vezeti, a visszajelzések alapján ügyfeleink megelégedésével. A szükséges tapasztalatokkal és informatikai háttérrel tehát rendelkezünk. Az Önkormányzatok részéről felmerülő speciális igények kielégítése nagy kihívás számunkra, ezért a szolgáltatásaink folyamatos bővítésével igyekszünk a versenyképességünk megőrzésére.

Kincstári funkciók

Az automatikus számlaürítés funkció segítségével az önkormányzat elkülönített számláinak egyenlegét, az Önkormányzat által megjelölt időszakonként (pl: naponta, havonta) átvezetjük a pénzforgalmi számlára.

 

 

Kondíciók és díjak

Kondíciók és díjak

Számlavezetés

Önkormányzati számlavezetés

 
Érdeklődés vállalkozói termékekhez

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a vállalkozóknak kínált lehetőségek tekintetében, kérjük adja meg elérhetőségeit és mi hamarosan felkeressük Önt!

  •   Érdeklődés  
Termék összehasonlítás

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2024 takarekpont