Hitelezés

Hitelezés

Hitelek

Az önkormányzatok igényeinek a legmegfelelőbb hiteltermékünk az önkormányzati folyószámla-hitel, amellyel jól áthidalható a bevételek és kiadások eltérő ütemezéséből fakadó fizetési nehézségek

Folyószámla hitel:

Az önkormányzatok igényeinek a legmegfelelőbb hiteltermékünk az önkormányzati folyószámla-hitel, amellyel jól áthidalható a bevételek és kiadások eltérő ütemezéséből fakadó fizetési nehézségek.

A szerződéskötés során a Takarékszövetkezet az Önkormányzat számára is hitellimitet (hitelkeretet) állapít meg. A limit megállapítás díjtalan. A limit megállapításkor figyelembe vesszük az Önkormányzat fennálló (átvállalást igénylő) hiteleit, éves pénzügyi tervébe beállított hiteligényét, valamint a közösen meghatározott biztosítékok körét. A hitellimitet évenként vizsgáljuk felül.
A hitellimit terhére történő kölcsönfolyósítás illetve bírálati idő 5 munkanap, a kérelem benyújtását követően. A hitelbírálatért a Takarékszövetkezet díjat nem számol fel.

MFB hiteltermékek:

  • Bérlakás Hitelprogram
  • Panel Plusz Hitelprogram
  • Önkormányzati Infrastruktúrafejlesztési Hitelprogram

Az MFB hiteltermékek leírását az alábbi linkeken töltheti le:

Bővebb információt az MFB honlapján olvashat.

Egyéb hiteltermékek:

  • infrastrukturális beruházásokat támogató hitelkonstrukciók;
  • vízközmű hitelek, pályázaton elnyert támogatások előfinanszírozása;
  • lakásépítési és felújítási hitelek;
  • lakás szövetkezetek, társasházak építéséhez, felújításához kapcsolódó hitelek.
     

A hitelek lakossági részének finanszírozására a legnépszerűbb termékünk a Fundamenta lakástakarék-pénztár által ajánlott lakás előtakarékossági konstrukció.

Az önkormányzatok részére biztosított állami kamat- és egyéb támogatások igénybevétele biztosított a Takarékszövetkezeten keresztül.

A Takarékszövetkezet saját jogú devizahitelezést végez, így az önkormányzat likviditási hiányának és beruházásainak finanszírozására nemcsak forint, hanem CHF, ill.EUR alapú hiteleket is tudunk biztosítani.


Bankgarancia:

Bankgarancia nyújtásával a Takarékszövetkezet kötelezettséget vállal arra, hogy meghatározott feltételek bekövetkezése esetében és határidőn belül a kedvezményezettnek fizetést fog teljesíteni. A bankgarancia forint vagy devizakötelezettség teljesítésére irányulhat, feltételeit külön szerződés rögzíti.

 

 

Kondíciók és díjak

Kondíciók és díjak

Hitelek

Hatályos vállalkozói hiteltermék hirdetmények

Vállalkozói forint hitelek

Takarék termőföld vásárlási kölcsön

Hirdetmény Értékbecslési díjjegyzékről

Hatályon kívül helyezett hiteltermék hirdetmény lakossági és vállalkozói ügyfelek részére

 
Érdeklődés vállalkozói termékekhez

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a vállalkozóknak kínált lehetőségek tekintetében, kérjük adja meg elérhetőségeit és mi hamarosan felkeressük Önt!

  •   Érdeklődés  
Termék összehasonlítás

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2024 takarekpont