Befektetések

Befektetések

Befektetések

A Takarékszövetkezet Ügyfelei részére különböző betétlekötési lehetőségeket kínál fix és változó kamatozású, napra lekötött formában, éven belüli és éven túli lekötési lehetőséggel.

Betételhelyezés

A Takarékszövetkezet Ügyfelei részére különböző betétlekötési lehetőségeket kínál fix és változó kamatozású, napra lekötött formában, éven belüli és éven túli lekötési lehetőséggel. A Takarékszövetkezet mindkét konstrukcióra (fix illetve változó kamatozású betét) betéti keretszerződést köt az Ügyfeleivel, melynek keretén belül Ügyfeleink átutalással (átvezetéssel) kezdeményezhetik a lekötést az összeg és a futamidő megjelölésével.
Nagyobb összeg elhelyezése esetén egyedi kamat magállapítására is van lehetőség.

Az Önkormányzat többféle lejárati rendelkezés közül választhat:

  • egyszeri lekötés esetén a futamidő végén a tőke és a kamat átvezetésre kerül az Önkormányzat által meghatározott számlára.
  • folyamatos lekötés esetén a futamidő végén automatikusan, külön rendelkezés nélkül új betétlekötési periódus indul. Egyéni választás alapján az újabb lekötés csak a tőkére/ csak a kamatra vagy mindkettőre vonatkozhat.

Betétbiztosítás:

A hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996.évi CXII. tv. 100 §-a alapján az önkormányzatok betétei az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által nincsenek biztosítva.

Értékpapírok:

A Takarékszövetkezet ügynöki tevékenység keretében végez értékpapírforgalmazást .Ha az Önkormányzat értékpapír ügyletet kíván bonyolítani értékpapírszámlát kell nyitnia a Magyar Takarékszövetkezeti Banknál. A Bank tagja az elsődleges állampapír forgalmazóknak, így rajta keresztül az összes magyar állampapír elérhető. Részvények, befektetési jegyek, forint illetve euró alapú kötvények forgalmazása, értékesítése mellett befektetési tanácsadási és vagyonkezelési tevékenységet is végez a Bank.

 

 

Kondíciók és díjak

Kondíciók és díjak

Befektetések

Önkormányzatok betéti hirdetménye

 
Érdeklődés vállalkozói termékekhez

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a vállalkozóknak kínált lehetőségek tekintetében, kérjük adja meg elérhetőségeit és mi hamarosan felkeressük Önt!

  •   Érdeklődés  
Termék összehasonlítás

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2024 takarekpont