Rajkai Takarék

Bónusz Magyar Államkötvény

Általános Információ

Általános Információ

Bónusz Magyar Államkötvény

 

Bónusz Magyar Államkötvény

 

A Takarékbank Zrt. aktív résztvevője mind az állampapírok elsődleges, mind másodlagos piacának. Ebből következően örömmel fogadjuk azon Ügyfeleink megbízásait az új kibocsátású Bónusz Magyar Államkötvényeket érintő jegyzések kapcsán, akik megtakarításaikat a szokásosnál magasabb kamatprémium mellett szeretnék elhelyezni.
Kérjük, hogy a vonatkozó részletes információkat olvassa el a Bónusz Magyar Államkötvényre vonatkozó Ismertetőben és Nyilvános ajánlattételben, melyeket a „Kondíciók és díjak” fül alatt talál!

 

 

 

Kondíciók és díjak

Kondíciók és díjak

Bónusz Magyar Államkötvény

 

Ügyfeleink megbízását mindig a számukra legkedvezőbb módon hajtjuk végre a vonatkozó Üzletszabályzatunkban leírtaknak megfelelően.

Kötelességünknek érezzük, hogy minden ésszerű lépést megtegyünk annak érdekében, hogy Ügyfeleink számára a legjobb eredményt érjük el bármilyen pénzügyi eszközre vonatkozó megbízás teljesítése során. Az eljárásrendünket és üzletpolitikánkat is ennek megfelelően alakítottuk ki, figyelembe véve a megbízás jellegét, illetve az adott terméket és piacot. Ez a politika hivatott egyensúlyt biztosítani az egymással esetlegesen ellentétes befolyásoló tényezők között.

A megbízások kezelésére vonatkozó végrehajtási politikánk lehetőséget biztosít arra, hogy a megbízásokat – a szabályozott piacra bevezetett részvények kivételével - szabályozott piacon vagy MTF-en kívül is végrehajtsuk.

A megbízások minél kedvezőbb teljesítése érdekében harmadik fél felé (pl. külföldi szolgáltató) is továbbíthatjuk a megbízást, illetve harmadik felet is igénybe vehetünk. A külföldi megbízásokat kizárólag olyan szolgáltatók igénybevételével hajtjuk végre, amelyek rendelkeznek az előírt engedélyekkel.

A megbízásokat a szükséges letétekkel együtt munkanapokon a rendes üzleti órák alatt minden esetben elfogadjuk. Az ez idő alatt beérkezett és rendben talált megbízásokat - hacsak Ügyfelünk másként nem rendelkezik - a beérkezés napjától a megbízás lejártáig, illetve az esetleges visszavonásig kíséreljük meg teljesíteni. A megbízás végrehajtása során a megbízás keretei között szabadon járunk el, állandóan szem előtt tartva, hogy az Ügyfelünk számára a lehetséges legelőnyösebb szerződést kössük.

Mindezek figyelembevételével folyamatosan törekszünk Ügyfeleink igényeit minél magasabb színvonalon kielégíteni és termékeinket, valamint szolgáltatásainkat a piacon is kedvező díjazás mellett kínálni. A befektetési szolgáltatásaink, valamint termékeink költségeit és díjait a hatályos Díjtételek jegyzékében tekinthetik meg Ügyfeleink.

 

Bónusz Magyar Államkötvény kapcsolódó dokumentumai

2018/O kapcsolódó dokumentumai
2020/O kapcsolódó dokumentumai
2020/P kapcsolódó dokumentumai
2018/P kapcsolódó dokumentumai
2020/R kapcsolódó dokumentumai
2024/N kapcsolódó dokumentumai
 
Termék összehasonlítás

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2024 takarekpont