Rajkai Takarék
Kezdő oldal E-mail küldés Ma 2024.02.10. Szerda, Elvira, napja van.

TakarékPont

Belépés az InternetBank rendszerbe

Folyószámla hitel

A vállalkozás pénzforgalmi számlájához kapcsolódó, az átmeneti fizetőképességi problémák kezelésére használatos hitel. A hitellehívás és a visszafizetés is teljesen automatikusan történik. A hitelkeretet lejáratáig folyamatosan igénybe lehet venni. Használata egyszerű és kényelmes. Takarékszövetkezetünk rendelkezésre tartási jutalékot nem számít fel.

 

Rulírozó hitel

A rövidlejáratú rulírozó hitel a rendszeres forgóeszköz- (vevő- illetve készlet-) finanszírozást igénylő ügyfelek számára ideális hiteltermék, rugalmas lehívási és törlesztési lehetőségének köszönhetően. A hitel több részletben is lehívható éven belüli futamidővel, az Önök kereskedelmi ciklusához igazodva. A bank a hitelt az ügyfél folyószámláján jóváírással folyósítja. Az Önök által a hitel terhére lehívott és visszafizetett összeg újból igénybe vehető.

Rövidlejáratú rulírozó hitel forintban és devizában egyaránt igényelhető. A devizahitelt elsősorban a külföldi vevőkkel és/vagy szállítókkal kapcsolatban álló, rendszeres deviza bevételekkel vagy kötelezettségekkel rendelkező vállalatok részére ajánljuk. A devizahitel devizaneme lehet EUR, USD vagy egyéb deviza egyedi megállapodás alapján.

A bank a rövidlejáratú rulírozó hitelt változó kamat kikötésével nyújtja.
 

 

Kardirex Országos Betétbiztosítási Alap Magyar Nemzeti Bank ORSZÁGOS TAKARÉKSZÖVETKEZETI SZÖVETSÉG Fundamenta