Rajkai Takarék
Kezdő oldal E-mail küldés Ma 2024.01.06. Szerda, Boldizsár, napja van.

TakarékPont

Belépés az InternetBank rendszerbeBefektetések


Betételhelyezés

A Takarékszövetkezet Ügyfelei részére különböző betétlekötési lehetőségeket kínál fix és változó kamatozású, napra lekötött formában, éven belüli és éven túli lekötési lehetőséggel. A Takarékszövetkezet mindkét konstrukcióra (fix illetve változó kamatozású betét) betéti keretszerződést köt az Ügyfeleivel, melynek keretén belül Ügyfeleink átutalással (átvezetéssel) kezdeményezhetik a lekötést az összeg és a futamidő megjelölésével.
Nagyobb összeg elhelyezése esetén egyedi kamat magállapítására is van lehetőség.

Az Önkormányzat többféle lejárati rendelkezés közül választhat:


Betétbiztosítás:

A hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996.évi CXII. tv. 100 §-a alapján az önkormányzatok betétei az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által nincsenek biztosítva.


Értékpapírok:

A Takarékszövetkezet ügynöki tevékenység keretében végez értékpapírforgalmazást .Ha az Önkormányzat értékpapír ügyletet kíván bonyolítani értékpapírszámlát kell nyitnia a Magyar Takarékszövetkezeti Banknál. A Bank tagja az elsődleges állampapír forgalmazóknak, így rajta keresztül az összes magyar állampapír elérhető. Részvények, befektetési jegyek, forint illetve euró alapú kötvények forgalmazása, értékesítése mellett befektetési tanácsadási és vagyonkezelési tevékenységet is végez a Bank.


Kardirex Országos Betétbiztosítási Alap Magyar Nemzeti Bank ORSZÁGOS TAKARÉKSZÖVETKEZETI SZÖVETSÉG Fundamenta