Rajkai Takarék
Kezdő oldal E-mail küldés Ma 2024.01.06. Szerda, Boldizsár, napja van.

TakarékPont

Belépés az InternetBank rendszerbe

Hitelezés


Folyószámla hitel:

Az önkormányzatok igényeinek a legmegfelelőbb hiteltermékünk az önkormányzati folyószámla-hitel, amellyel jól áthidalható a bevételek és kiadások eltérő ütemezéséből fakadó fizetési nehézségek.

A szerződéskötés során a Takarékszövetkezet az Önkormányzat számára is hitellimitet (hitelkeretet) állapít meg. A limit megállapítás díjtalan. A limit megállapításkor figyelembe vesszük az Önkormányzat fennálló (átvállalást igénylő) hiteleit, éves pénzügyi tervébe beállított hiteligényét, valamint a közösen meghatározott biztosítékok körét. A hitellimitet évenként vizsgáljuk felül.
A hitellimit terhére történő kölcsönfolyósítás illetve bírálati idő 5 munkanap, a kérelem benyújtását követően. A hitelbírálatért a Takarékszövetkezet díjat nem számol fel.

 

Egyéb hiteltermékek:

A hitelek lakossági részének finanszírozására a legnépszerűbb termékünk a Fundamenta lakástakarék-pénztár által ajánlott lakás előtakarékossági konstrukció.

Az önkormányzatok részére biztosított állami kamat- és egyéb támogatások igénybevétele biztosított a Takarékszövetkezeten keresztül.

A Takarékszövetkezet saját jogú devizahitelezést végez, így az önkormányzat likviditási hiányának és beruházásainak finanszírozására nemcsak forint, hanem CHF, ill.EUR alapú hiteleket is tudunk biztosítani.


Bankgarancia:

Bankgarancia nyújtásával a Takarékszövetkezet kötelezettséget vállal arra, hogy meghatározott feltételek bekövetkezése esetében és határidőn belül a kedvezményezettnek fizetést fog teljesíteni. A bankgarancia forint vagy devizakötelezettség teljesítésére irányulhat, feltételeit külön szerződés rögzíti.


Kardirex Országos Betétbiztosítási Alap Magyar Nemzeti Bank ORSZÁGOS TAKARÉKSZÖVETKEZETI SZÖVETSÉG Fundamenta