Rajkai Takarék

Folyószámla és rulirózó hitel

Hitelkeretek

Hitelkeretek

Folyószámla és rulirózó hitel

A vállalkozás pénzforgalmi számlájához kapcsolódó, az átmeneti fizetőképességi problémák kezelésére használatos hitel.

Folyószámlahitel

A vállalkozás pénzforgalmi számlájához kapcsolódó, az átmeneti fizetőképességi problémák kezelésére használatos hitel. A hitellehívás és a visszafizetés is teljesen automatikusan történik. A hitelkeretet lejáratáig folyamatosan igénybe lehet venni. Használata egyszerű és kényelmes. Takarékszövetkezetünk rendelkezésre tartási jutalékot nem számít fel.

Rulírozó hitel

A rövidlejáratú rulírozó hitel a rendszeres forgóeszköz- (vevő- illetve készlet-) finanszírozást igénylő ügyfelek számára ideális hiteltermék, rugalmas lehívási és törlesztési lehetőségének köszönhetően. A hitel több részletben is lehívható éven belüli futamidővel, az Önök kereskedelmi ciklusához igazodva. A bank a hitelt az ügyfél folyószámláján jóváírással folyósítja. Az Önök által a hitel terhére lehívott és visszafizetett összeg újból igénybe vehető.

Rövidlejáratú rulírozó hitel forintban és devizában egyaránt igényelhető. A devizahitelt elsősorban a külföldi vevőkkel és/vagy szállítókkal kapcsolatban álló, rendszeres deviza bevételekkel vagy kötelezettségekkel rendelkező vállalatok részére ajánljuk. A devizahitel devizaneme lehet EUR, USD vagy egyéb deviza egyedi megállapodás alapján.

A bank a rövidlejáratú rulírozó hitelt változó kamat kikötésével nyújtja.

 

Kondíciók és díjak

Kondíciók és díjak

Folyószámla és rulirózó hitel

Hatályos vállalkozói hiteltermék hirdetmények

Vállalkozói forint hitelek

Takarék termőföld vásárlási kölcsön

Hirdetmény Értékbecslési díjjegyzékről

Hatályon kívül helyezett hiteltermék hirdetmény lakossági és vállalkozói ügyfelek részére

 
Érdeklődés vállalkozói termékekhez

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a vállalkozóknak kínált lehetőségek tekintetében, kérjük adja meg elérhetőségeit és mi hamarosan felkeressük Önt!

  •   Érdeklődés  
Termék összehasonlítás

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2024 takarekpont