Rajkai Takarék
Kezdő oldal E-mail küldés Ma 2009.09.25. Péntek, Eufrozina, Kende, napja van.

TakarékPont

Belépés az InternetBank rendszerbe

Hungária Hitelkártya

 


A Hungária hitelkártya lehetőséget nyújt Önnek, hogy akár 45 napig
kamatmentesen (a kamatmentesség csak az Ön által választott   elszámolási időszak első napján - innentől kezdve a kamatmentes   időszak folyamatosan csökken - a hitelkártyával történő vásárlásokra   vonatkozik, és csak ha a fizetési határidő végéig az összes, adott   időszakban felmerült hiteltartozását megfizeti)

használja a hitelintézet   pénzét vásárlásaira, valamint a váratlan kiadásainak fedezésére is   segítséget nyújthat a rendelkezésre álló hitelkeret összegéig.


A hitelkártya a legjobb megoldás Önnek, mert:

Tartozását egy összegben, akár kamatmentesen fizetheti vissza (magyarázatot lásd felül).
Miért érdemes a Hungária Hitelkártyát választani?

Igényelje a Hungária Hitelkártyát a TakarékPont hálózat Hitelintézeti Kirendeltségeinkben!Jelen hitelkártya ismertetőnkben nem szereplő további kondíciókat, igénylési feltételeket a hatályos Takarék Hitelkártya Hirdetménye, az Előzetes Ügyféltájékoztatás a Takarék Hitelkártyáról c. dokumentum, valamint a vonatkozó Üzletszabályzat tartalmazza.


 
THM: 39,41% (a THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel árfolyamkockázatát.) Jelen hirdetés nem minősül tájékoztatónak vagy ajánlattételnek. A hitelintézetek a hitelbírálat jogát fenntartják.
*a törlesztés tőkeösszege
 

Hitelkártya igénylőlap letölthető itt

 

Kardirex Országos Betétbiztosítási Alap Magyar Nemzeti Bank ORSZÁGOS TAKARÉKSZÖVETKEZETI SZÖVETSÉG Fundamenta