Rajkai Takarék

Széchenyi Támogatás megelőlegező hitel

Általános információk

Általános információk

Széchenyi Támogatás megelőlegező hitel

A Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel jellemzően a projekt befejezését követően folyósított vissza nem térítendő állami támogatások előfinanszírozására szolgál. A Széchenyi Önerő Kiegészítő, illetve a Széchenyi Támogatást Megelőlegező hitelek által kínált lehetőség a KKV-k pályázati esélyeinek növelését és a pályázatból történő beruházások sikeres, mielőbbi megvalósítását célozzák.


KIK IGÉNYELHETIK?
A Széchenyi Kártya Programba tartozó hiteltermékeket minden olyan KKV igényelheti, amely egyéni vállalkozóként vagy egyéni cégként, illetve az Üzletszabályzatban meghatározott gazdasági társaságként vagy szövetkezet formájában legalább két éve működik. Igénylési feltétel továbbá, hogy a vállalkozásának ne legyen lejárt köztartozása, hiteltartozása, valamint megfeleljen a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatában meghatározott egyéb feltételeknek.

A HITEL ÖSSZEGE
Az igényelhető hitel összege minimum 500.000 Ft, majd 100 000 forintonként emelkedő összegű lehet egészen 50 millió Ft-ig, de maximum az elnyert támogatás összege igényelhető. Az igénylőnek csupán a projekt által előírt saját erővel szükséges rendelkeznie.

A HITEL FUTAMIDEJE
A hitel futamideje minimum 12, maximum 60 hónap, ezen belül a maximum 18 hónapos rendelkezésre tartási idő alatt bármikor – akár több részletben is – lehívható.

A HITEL FOLYÓSÍTÁSA ÉS TÖRLESZTÉSE
A hitel folyósítása számla alapján történik. A törlesztés a támogatás folyósításából történik a bank és az ügyfél közötti szerződésben meghatározott időpontban.

KAMAT ÉS KÖLTSÉGEK
A hitel valamennyi előforduló költségét és díját a Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel kondíciós listája tartalmazza.

A HITEL BIZTOSÍTÉKAI
A hitel fő biztosítéka a garanciaintézményi és a magánszemély kezességvállaláson kívül alapesetben a beruházás tárgya (de a Bank a hitelbírálat függvényében attól eltérő ingóságot, ingatlanfedezetet vagy a támogatás engedményezését is kérheti.)
 

 

Kondíciók és díjak

Kondíciók és díjak

Széchenyi Támogatás megelőlegező hitel

 
Érdeklődés vállalkozói termékekhez

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a vállalkozóknak kínált lehetőségek tekintetében, kérjük adja meg elérhetőségeit és mi hamarosan felkeressük Önt!

  •   Érdeklődés  
Termék összehasonlítás

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2024 takarekpont