Hitelkártya

Hitelkártya

Hitelkártya

Ezen termékünkkel akár 45 napig ingyenesen használhatják hitelünket. MasterCard Electronic típusú, forint alapú bankkártya, amely alkalmas kereskedői vásárlási tranzakció ellenértékének kiegyenlítésére POS terminálon keresztül, Integráción belül bankpénztári POS terminálon készpénzfelvételre, valamint ATM terminálon keresztül történő készpénzfelvételre, és egyenleglekérdezésre, de kizárólag belföldön.

A Hitelkártya lejárati ideje 12 hónap.

A Hitelkártyához tartozó limit- és hitelszámla egyéves lejáratú, amely – az éves felülvizsgálat alapján - évente megújítható. Az ügyfél a rendelkezésére tartott hitelkerethez kizárólag a Hitelkártyával férhet hozzá, kivéve, ha a Hitelkártya – nem az ügyfél szerződésszegő magatartása miatt - letiltásra került, és a Hitelkártya még nem került pótlása. A Hitelkártyákkal felhasználható hitel összegét a limitszámlán lévő hitelkeret és az adott kártyához tartozó napi limit összeg határozza meg. Hitelkártyát igényelhetnek azok a nagykorú, devizabelföldi magánszemélyek, akik rendszeres jövedelemmel (munkabér, nyugdíj) rendelkeznek, és megfelelnek a Takarékszövetkezet hitelbírálati feltételeinek.

Figyelem!

A kamatmentesség kizárólag POS terminálon történő vásárlás esetén érvényes.
Amennyiben ATM terminálon készpénzt vesz fel, úgy azonnal megkezdődik a felvett hitel kamatozása a HIRDETMÉNYBEN foglalt mértékben.


Ismerje meg az újabb Hitelkártya termékünket:

http://www.rajkaitakarek.hu/rajkaitakarek/hu/lakossag/fogyasztasihitelek/hitelkartya/hungariahk.lakossag.html

 

Kondíciók és díjak

Kondíciók és díjak

Hitelkártya

Magatartási Kódex

Tájékoztató a túlzott eladósodottság kockázatairól

Hatályát vesztett hirdetmények
 
Termék összehasonlítás

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2024 takarekpont