Rajkai Takarék

Maestro „Világítós bankkártya”

Általános információk

Általános információk

Maestro Világítós bankkártya

Miért érdemes folyószámládhoz bankkártyát igényelned?

  • Mert bankkártyáinkkal kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz minden olyan belföldi és külföldi kereskedelmi elfogadóhelyen, ahol a kártyádon szereplő logó az üzlet bejáratán is megtalálható.
  • Mert bármikor készpénzt vehetsz fel Magyarországon és világszerte több tízezer a kártyádon szereplő logóval ellátott bankjegykiadó automatából, valamint bankfiókban és postahivatalban és az összes TakarékPont kirendeltségen.
  • Mert így mindig csak az éppen szükséges pénzmennyiséget kell felvenned, miközben a többi pénzed tovább kamatozik a bankszámládon. 
  • Mert bankkártyáddal könnyedén feltöltheted mobiltelefonod egyenlegét közel 1.000 takarékszövetkezeti integrációs ATM berendezésnél.
  • Mert kártyatranzakcióidról azonnal SMS-ben tájékoztatást kérhetsz, így pénzmozgásodat naprakészen követni tudod.

Maestro „Világítós bankkártya”

A TakarékPont „Világítós bankkártya” egy menő, Magyarországon egyedülálló, a sötétben világító Maestro nemzetközi bankkártya. A kártyát azoknak a 14 és 18 év közötti fiataloknak ajánljuk, akik szeretnének kitűnni, és szívesen vásárolnak bankkártyával vagy vesznek fel készpénzt bankkártyáról.

Országszerte közel 1.000 ATM áll rendelkezésedre, ahonnan kedvező díjakkal vehetsz fel készpénzt, valamint a kártyával bármikor feltöltheted mobilod az ATM-en keresztül is.

A kártyával bárhol a világon - a Maestro logóval ellátott helyeken - biztonságosan fizethetsz.

A Maestro „Világítós bankkártya” éves díját a Rajt számlacsomagunk havidíja tartalmazza.

Hogyan legyél a legmenőbb? Tűnj ki a tömegből, villants elsőként a kártyáddal! Igényeld most a legújabb, világítós bankkártyát a TakarékPontokban.

Bankkártya üzletszabályzat lakossági bankkártyákhoz

Bankkártya üzletszabályzat és általános szerződési feltételek lakossági betéti bankkártyához kiegészítő melléklete Mastercard PayPass fizetési eszközökhöz

TakarékPont bankkártyák kondíciói

A vonatkozó kondíciók, díjak és egyéb feltételek megtalálhatók a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet mindenkor hatályos vonatkozó Hirdetményeiben, az Általános Szerződési Feltételekben és az Üzletszabályzatában.

 

Kondíciók és díjak

Kondíciók és díjak

Maestro Világítós bankkártya

Kondíciók és díjak

Takarékpont bankkártyák főbb kondíciói

 
  Összehasonlítás  
Termék összehasonlítás