Rajkai Takarék

TakarékPont Személyi Kölcsön

Általános információk

Általános információk

TakarékPont Személyi Kölcsön

Arra fordítja, amire csak akarja!

Vannak nagyobb pénzügyi beruházások, amelyeket gyakran el kell halasztanunk. Régóta dédelgetett vágyak, amelyeket nem tudunk megvalósítani. Nem várt események, amelyek hirtelen nagyobb kiadást jelentenek. A TakarékPont Személyi Kölcsön gyors megoldást kínál a régóta tervezett vagy váratlan kiadásokra egyaránt.

Miért érdemes a TakarékPont Személyi Kölcsönt választani?

 • A Hitel kamata referenciakamathoz kötött, így a kedvező pénzügyi változások hatása már a naptári negyedév első napjával érvényesül.
 • Gyors ügyintézés mellett a folyószáma hitelekhez képest nagyobb összegű kölcsönhöz juthat úgy, hogy egyéb fedezetet (értékpapír, ingatlan, kezes) nem kell biztosítania.
 • A Hitelintézetnél az igénylés benyújtását megelőzően dokumentumok nélkül tanácsadást, illetve előzetes kölcsönösszeg, törlesztő részlet kalkulációt is igénybe vehet, így már az igénylés benyújtása előtt megtudhatja, hogy jövedelmével mekkora kölcsönösszeghez juthat.
 • Amennyiben a kért futamidőre az előminősítés során megállapított adható kölcsönösszeg kevesebb, mint amire gondolt, hosszabb futamidő választásával, vagy adóstárs bevonásával növelheti a felvehető kölcsönösszeg nagyságát.
 • A kölcsön a folyósítási feltételek teljesülése után gyorsan folyósításra kerül.
 • Önnek írásban bejelentett igénye alapján bármikor lehetősége van előtörlesztésre.


A kölcsön összege:
100.000 - 2.000.000 Ft


Futamidő:
12 - 72 hónap


Ki igényelheti a TakarékPont Személyi kölcsönt?

Aki a kölcsön igénylésekor:

 • legalább 18 éves,
 • devizabelföldi, természetes személy,
 • legalább 12 hónapos folyamatos munkaviszonya van, jelenlegi munkahelyén pedig legalább 3 hónapja munkaviszonyban áll vagy nyugdíjjal rendelkezik.


Hogyan és hol igényelheti a TakarékPont Személyi Kölcsönt?

 • A TakarékPont Személyi Kölcsön a TakarékPont hálózatba tartozó Takarékok kirendeltségein igényelhető, expressz hitelbírálattal.
 • A folyósítási költséggel csökkentett kölcsönösszeget - az Ön biztonsága érdekében - a Takarék kizárólag a nála nyitott Fizetési számlára folyósítja. 

 

Milyen dokumentumok szükségesek a kölcsönigényléshez?

 • érvényes személyi igazolvány vagy személyazonosító igazolvány és lakcímkártya,
 • egy másik, személyazonosságot igazoló okirat (tb-kártya, jogosítvány, útlevél vagy adókártya), illetve vállalkozói igazolvány vagy nyugdíjas-igazolvány,
 • bankszámlakivonat, (kivéve nyugdíjasoknál, amennyiben a nyugdíj nem bankszámlára érkezik),
 • jövedelemigazolás, amely lehet:
  o alkalmazottak esetén munkáltatói igazolás,
  o vállalkozóknál, illetve aki saját cégénél alkalmazott, NAV által kiállított jövedelemigazolás,
  o az utolsó havi nyugdíjszelvény,
 • utolsó havi kiegyenlített telefonszámla vagy más közüzemi számla,
 • kitöltött kölcsönigénylő nyomtatvány és nyilatkozat.

A kölcsön igényléséhez töltse ki az igénylőlapot és ne felejtse el mellékelni a munkáltatói igazolást. Az esetlegesen felmerülő kérdések megválaszolásában munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre.

Jelen hirdetésben nem szereplő további kondíciókat, igénylési feltételeket a kölcsönt nyújtó Hitelintézeteknél megtekinthető vonatkozó előzetes Ügyféltájékoztató, a TakarékPont Személyi Kölcsön hirdetménye és az Általános Szerződési Feltételek fogyasztónak minősülő természetes személyekkel kötendő szerződésekhez dokumentumok tartalmazzák.

Jelen hirdetés nem minősül tájékoztatónak vagy ajánlattételnek. A Hitelintézetek a hitelbírálat jogát fenntartják. A hirdetésben szereplő információ nem teljes körü.

A TakarékPont hálózat Hitelintézeti a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásról szóló „magatartási kódex”-nek alávetették magukat.

Jelen ismertető – a fogyasztóvédelmi rendelkezésekre tekintettel – olyan fogyasztó magatartását veszi alapul, aki ésszerűen és tájékozottan, az adott helyzetben elvárható figyelmességgel és körültekintéssel jár el.
Kérjük, számoljon a törlesztőrészletek esetleges jövőbeni növekedésével, fontolja meg háztartása teljes teherviselő képességét és hiteltermék kiválasztásánál józan körültekintéssel járjon el.
Kérjük, nézze meg a www.pszaf.hu oldalon található fogyasztóvédelmi tájékoztatás(ok)at, termékleírásokat, illetve összehasonlító táblázat(ok)at!
 

TakarékPont Személyi Kölcsön kalkulátor

 •   Kalkuláció  
 •  

  Dokumentumok

  Dokumentumok

  TakarékPont Személyi Kölcsön

  A TakarékPont Személyi Kölcsönre vonatkozó részletes információk és feltételek a vonatkozó, mindenkor hatályos terméktájékoztatóban és Általános Szerződési Feltételekben, valamint a TakarékPontban résztvevő, hitelt nyújtó Hitelintézet vonatkozó, mindenkor hatályos Hirdetményében és Üzletszabályzatában találhatók. A Hitelintézetek a hitelbírálat jogát fenntartják.

  Kapcsolódó dokumentumok

  Általános szerződési feltételek fogyasztónak minősülő természetes személy ügyfelekkel kötendő szerződéshez

  Általános terméktájékoztató a TakarékPont Személyi Kölcsönről

  Személyi Kölcsön igénylőlap

  Magatartási Kódex

  Tájékoztató a túlzott eladósodottság kockázatairól

  • (,0 KB)

  TakarékPont Személyi Kölcsön kondíciói

  A vonatkozó kondíciók, díjak és egyéb feltételek megtalálhatók a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet mindenkor hatályos vonatkozó Hirdetményeiben, az Általános Szerződési Feltételekben és az Üzletszabályzatában.

   
    Összehasonlítás  
  Termék összehasonlítás