Rajkai Takarék

Takarék Classic Személyi Kölcsön

Általános információk

Általános információk

Takarék Classic Személyi Kölcsön

Vannak nem várt események, melyek hirtelen nagyobb kiadást jelentenek. A Takarék Classic Személyi Kölcsön megoldást nyújt a tervezett vagy váratlan kiadásokra egyaránt.

image

Miért érdemes Takarék Classic Személyi Kölcsönt választani?

 • nem számítunk fel hitelbírálati díjat,
 • gyorsan hozzájuthat,
 • hitelbírálat eredményétől függően akár adóstárs, készfizető kezes és fedezet nélkül is igénybe vehető,
 • akár készpénzben is felvehető, és a havonta esedékes részletek készpénzbefizetéssel is törleszthetők,
 • bankszámla-, illetve hitelmúlt alapján lehetőség van eltérő kondíciók elérésére. (részleteket lásd itt

 

Ki és milyen feltételekkel igényelheti?

Aki a kölcsön igénylésekor:

 • legalább 18 éves,
 • devizabelföldi, természetes személy,
 • legalább 12 hónapos folyamatos munkaviszonya van, jelenlegi munkahelyén legalább 3 hónapja munkaviszonyban áll, illetőleg rendszeres járandósággal vagy nyugdíjjal rendelkezik.

A kölcsönösszeg:
minimum 50.000, Ft,
maximum 500.000, Ft
 

Hogyan és hol igényelheti a Takarék Classic Személyi kölcsönt?

 • A Takarék Classic Személyi Kölcsön a TakarékPont hálózatba tartozó Takarékok kirendeltségein igényelhető, expressz hitelbírálattal.
 • A folyósítási jutalékkal és kezelési költséggel csökkentett kölcsönösszeget – az Ön biztonsága érdekében – a Takarék az Ön által meghatározott számlára utalja. Kérésére azonban a kölcsönösszeg a Takarék egységeiben, készpénzben is felvehető.

 

THM: minimum 26,20 %, maximum 34,83%
A THM értékek meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek, vagy a folyósítás napjának változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát.
 

Takarék Classic Személyi Kölcsön főbb kondícióit megtalálhatja itt.

 

Jelen oldalon szereplő információk nem minősülnek tájékoztatónak vagy ajánlattételnek, azok nem teljes körűek. A Takarék Classic és Classic Prémium Személyi Kölcsön igénylési feltételeit, és részletes kondícióit a hitelt nyújtó Hitelintézetnél megtekinthető vonatkozó Előzetes Ügyféltájékoztató, a Takarék Classic és Classic Prémium Személyi Kölcsön Hirdetménye és „Általános Szerződési Feltételek fogyasztónak minősülő természetes személy ügyfelekkel kötendő szerződéshez” dokumentumok tartalmazzák. A Hitelintézetek a hitelbírálat jogát fenntartják.
 

 

Kondíciók és díjak

Kondíciók és díjak

Takarék Classic Személyi Kölcsön

A Takarék Classic Személyi Kölcsönre vonatkozó részletes információk és feltételek a vonatkozó, mindenkor hatályos terméktájékoztatóban és Általános Szerződési Feltételekben, valamint a Takarékpontban résztvevő, hitelt nyújtó Hitelintézet vonatkozó, mindenkor hatályos Hirdetményében és Üzletszabályzatában találhatók. A Hitelintézetek a hitelbírálat jogát fenntartják.

Kapcsolódó dokumentumok

Információk

Információk

Takarék Classic Személyi Kölcsön

Milyen dokumentumok szükségesek a kölcsönigényléshez?

 • érvényes személyi igazolvány vagy személyazonosító igazolvány és lakcímkártya,
 • egy másik, személyazonosságot igazoló okirat (tb-kártya, jogosítvány, útlevél vagy adókártya), illetve vállalkozói igazolvány vagy nyugdíjas-igazolvány,
 • jövedelemigazolás, amely lehet:
  • alkalmazottak esetén munkáltatói igazolás
  • vállalkozóknál, illetve aki saját cégénél alkalmazott, APEH által kiállított jövedelemigazolás
  • az utolsó havi nyugdíjszelvény, illetve ha fizetési számlára érkezik a nyugdíj az utolsó havi számlakivonat,
 • utolsó havi kiegyenlített telefonszámla vagy más közüzemi számla,
 • kitöltött kölcsönigénylő nyomtatvány és nyilatkozat.

 

A TakarékPont hálózat hitelintézetei a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásról szóló „magatartási kódex”-nek alávetették magukat.
Jelen ismertető – tekintettel a fogyasztóvédelmi rendelkezésekre – olyan fogyasztó magatartását veszi alapul, aki ésszerűen és tájékozottan, az adott helyzetben elvárható figyelmességgel és körültekintéssel jár el.
Kérjük, számoljanak a törlesztőrészletek esetleges jövőbeni növekedésével, fontolják meg háztartásuk teljes teherviselő képességét, és hiteltermék kiválasztásánál józan körültekintéssel járjanak el.
Kérjük, nézze meg a www.pszaf.hu oldalon található fogyasztóvédelmi tájékoztatás(ok)at, termékleírásokat, illetve összehasonlító táblázat(ok)at!
 

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2024 takarekpont