Rajkai Takarék

TakarékPont hiteltermék ajánló

TakarékPont hiteltermék ajánló

Az alábbiakban találja a TakarékPont hiteltermékek ajánlóját. Kérjük, válasszon a lehetőségek közül. Bízunk benne, hogy megfelelő megoldást tudunk kínálni igényeire.

Ajánlott termékek

TakarékPont fogyasztási hiteltermékek

Vannak életünkben célok, melyek megvalósításának pénzügyi lehetőségeink gyakran gátat szabnak. Ezekre kínálunk különböző megoldásokat Önnek!

További információért kattintson a 'Részletek' gombra!

 

  Részletek  

TakarékPont jelzáloghitelek

Vannak életünkben nagyobb célok, melyek megvalósításának pénzügyi lehetőségeink gyakran gátat szabnak. Ezekre kínálunk különböző megoldásokat Önnek!

További információért kattintson a 'Részletek' gombra!

 

  Részletek  

 

Számolja ki háztartása költségvetését, hogy lássa bevételeiből mennyi marad költségeinek levonását követően. Kérjük, kattintson ide!

 

Jelen termékajánlóban szereplő információk nem minősülnek tájékoztatónak vagy ajánlattételnek, azok nem teljes körűek. A hitelek igénylési feltételeit, és részletes kondícióit a hitelt nyújtó Hitelintézetnél megtekinthető vonatkozó Előzetes Ügyféltájékoztató, a Hirdetmények és „Általános Szerződési Feltételek fogyasztónak minősülő természetes személy ügyfelekkel kötendő szerződéshez” dokumentumok tartalmazzák. A Hitelintézetek a hitelbírálat jogát fenntartják.

 

Ajánlataink

  • TakarékPont számlacsomagok
  • PayPass TaPassz
  • PayPass bankkártya
  • Lakás-előtakarékosság
  • Biztosítások
Termék összehasonlítás