[2023-08-25 07:30:20]
Világbajnokkal büszkélkedhet a Takarékszövetkezet!
 

Az augusztus 1-3. között Chicagóban, az AWPC szervezet által megrendezett Fekvenyomó és Erőemelő Világbajnokságon Kerecsényi Péter, Aktív üzletágvezetőnk I. helyezést ért el a fekvenyomás 110 Kg-os súlycsoportjában.
Gratulálunk! 
                                                
                                              Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet

[2023-08-19 06:28:20]

Új helyen a kirendeltség Hegyeshalomban!

 

2008. augusztus 18-tól új helyen várjuk ügyfeleinket Hegyeshalomban.

Takarékszövetkezetünk tagjainak és vezetésének régi vágya, álma valósult meg azzal, hogy teljesen új beruházásként Hegyeshalom Fő út 135.sz alatt 130 m2-es kirendeltséget építettünk fel.
Az ügyfélszolgálás 50m2-en történik majd.

Az egység rendelkezik új pénzkiadó automatával, mely minden típusú és kibocsátású kártya elfogadására alkalmas 0-24 órán át.
A saját költségünkön kialakított parkoló, mely a régi épület előtt található, továbbra is az ügyfelek rendelkezésére áll.
Kérjük látogassák meg egységünket és éljenek betét és hitel akcióink valamelyikével.

Köszönjük az engedélyezési intézmények korrekt ügyintézését, a tervező és belső építész igényes elképzeléseit valamint a kivitelező cégek, egyéni vállalkozások színvonalas munkáját.

Az új Kirendeltség megépítésével a legkorszerűbb kiszolgálásra adjuk meg a lehetőséget a falu lakosainak, vállalkozásainak. Ha bennünket választ nem kell órákig sorban állni, sorszámot húzni és emberi hang nélkül ügyet intézni.
Munkatársaink minden helyi lakost ismerősként üdvözölnek és gyorsan, pontosan szolgálják ki napi pénzügyi szolgáltatások területén.
A bonyolultabb kérések teljesítésének igényfelmérése helyben történik, majd a Mosonmagyaróváron és Rajkán található ágazatvezetőink segítségével kerülnek teljesítésre.

Sajnáljuk, hogy Szegedi János tragikus halálesete miatt nem érhette meg ezt a napot, amikor az új kirendeltség megnyílik, de örökké emlékezni fogunk arra, hogy ő sokat küzdött igazgatósági tagként azért, hogy a falu lakossága Hegyeshalomhoz méltó helyen, helyben kapja meg teljes körű pénzügyi szolgáltatásait.

Ügyfeleink bizalma, tőkéje adta meg a lehetőséget, mi csak az energiánkat tettük hozzá és megvalósítottuk 2008 év 4. új Kirendeltség nyitását.                                                        Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet

[2023-08-13 12:30:44]
Új pénzkiadó automaták telepítése
 

Tájékoztatás!

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2008.08.13-tól Kópháza és Nagylózs községben és napokon  belül Szil községben is új pénzkiadó ATM üzemel. Ez utóbbi településen új helyszínen, a Betétgyűjtő pénztár mellett került elhelyezésre a pénzkiadó automata.

[2023-07-28 12:49:06]

Újabb kártyatípus elfogadása a Takarékszövetkezet ATM-jein
 

A Takarékbank és a Visa Kártyatársaság között létrejött megállapodás alapján lehetővé vált a VPAY kártyák elfogadása is az arra alkalmas ATM berendezéseken.

 

A VPAY kártyatípus a Visa által kibocsátott új kártyatípus, amelynek fő jellegzetessége, hogy nem tartalmaz mágnescsíkot, csak chipet. Ennek megfelelően csak chipes elfogadásra alkalmas eszközökön használható. A kapcsolódó előrejelzések szerint az elkövetkező években az európai régióban 33 millió VPAY kártya kibocsátását tervezik.

 

A Takarékszövetkezetünk rendelkezik chipkártya elfogadásra alkalmas ATM berendezéssel az alábbi helyeken: Rajka, Hegyeshalom, Dunakiliti, Bezenye, Levél, Mosonmagyaróvár (Kolbai út és Kökény u.), Csorna, Kapuvár, Győr,Ágfalva, Kópháza,Vitnyéd.

 

Bízunk abban, hogy ez az új szolgáltatás tovább növeli az ATM-ek kihasználtságát és az ügyfelek elégedettségét.

 

                                Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet

[2023-07-18 09:28:00]

Gabona Forgóeszköz Hitel
 

Takarékszövetkezetünk a napokban írta alá az MFB Zrt. legújabb termékére vonatkozó keret-megállapodást. 

A hitel célja: gabona készlet finanszírozása.
A hitel típusa: éven túli lejáratú forgóeszköz hitel.
A hitelfelvevők köre:
-          Egyéni vállalkozás
-          Gazdasági társaság
-          Szövetkezet
-          Európai részvénytársaság
formában működik, valamint az Szja.3.§ 18. pontja szerinti mezőgazdasági őstermelőkből áll.
Saját erő nem szükséges, a hitel pénzneme pedig HUF.

A hiteldíjak:

Kamat

3 havi BUBOR + legfeljebb 3,5% /év
Kezelési költség
A finanszírozó bankok belső szabályzatai és hirdetmény szerinti.
Módosítási díj
A finanszírozó bankok belső szabályzatai és hirdetmény szerinti.
Rendelkezésre tartási jutalék
A finanszírozó bankok belső szabályzatai és hirdetmény szerinti.
Előtörlesztési díj
Nem kerül felszámításraA futamidő alakulása:


A szerződéskötéstől számított legfeljebb
Rendelkezésre tartási idő
1 év
Lejárat
Minimum 1 év +1 nap, maximum 2 év


A törlesztés ütemezése negyedévente, vagy félévente egyenlő tőketörlesztő részletekben.

Az állami támogatás formáját illetően: a hitelprogram keretében nyújtott hitel nem minősül állami támogatásnak.

Az igénybevételi lehetőség:
A program keretében hitelszerződés megkötésére a keretösszeg erejéig kerülhet sor.

[2023-07-18 09:25:46]

Vitnyédi Kirendeltség ünnepélyes átadása
 

2008.07.14-én a Rajkai Takarék ünnepélyes keretek között is átadta 21. kirendeltségét Vitnyéd község lakosságának, vállalkozásainak.

Tóth Kálmán polgármester Biztosította a Takarékszövetkezet alkalmazottait és vezetését  a község Képviselő Testületének maximális támogatásáról, hiszen több éves álma vált valóra azáltal, hogy a településükön pénzintézeti Kirendeltség létesült. Felajánlotta segítségét a Takarékszövetkezet marketing-anyagainak továbbításában a lakosság és a vállalkozások felé.

Nusser Györgyné elnök-ügyvezető bemutatta a Rajkai Takarékszövetkezet eredményeit és pénzügyi szolgáltatásait, valamint támogatási struktúráját.
2008.05.05-i tényleges nyitása óta az egység már közelíti a 100 millió Ft-os betét és hitelállományt.

Rajkai Takarék

[2023-06-24 12:36:33]

Ballagási ajándék az Iskola Takarékszövetkezeti Csoportjaink tagjai számára!
 

A Takarékszövetkezet ajándékkal kedveskedett azoknak a ballagó diákoknak, akik az általános iskolákban tagjai voltak az Iskolai Takarékszövetkezeti Csoportoknak.

Részükre a Takarékszövetkezet Rajt számlacsomagot nyitott. A számlacsomag keretében bankszámlát és bankkártyát kaptak a diákok 3000 Ft kezdő egyenleggel. További tanulmányaikhoz sok sikert kívánunk.

A többi diák sem maradt ajándék nélkül: a takarékoskodó diákok között ajándék utalványok kerültek kisorsolásra.

Szeptembertől ismét folytatódik a csoportok szervezése, várjuk az érdeklődő iskolákat, diákokat. Egyúttal köszönjük a résztvevő iskolák és a tanárok közreműködését.

[2023-06-20 08:32:58]

A Széchenyi Kártya sikertörténete folytatódik
 

Június 2-től már két éven át is használható a Széchenyi Kártya 2. verziója

A KA-VOSZ hosszas előkészítés után 2008. június 2-án útjára indítja az 1 + 1 (két) éves futamidejű „Széchenyi Kártya 2" nevű konstrukciót, amely a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak nyújt nagyon kedvezményes kamatozású szabad felhasználású hitelt, a piac egyik legkedvezőbb konstrukciója keretében.


A „Széchenyi Kártya 2" forgalmazását elsőként a Takarékszövetkezetek és a Volksbank hálózata kezdi meg, s a többi a konstrukcióhoz csatlakozott bank is várhatóan júliusban elindul.

Ezzel párhuzamosan természetesen tovább folytatódik a Széchenyi Kártya klasszikus alapkonstrukció forgalmazása azon bankoknál, akik később kapcsolódnak be, sőt már erre is érvényes a „Széchenyi Kártya 2" pozitív változásai közül jó néhány a forgalmazó bankok többségénél.

Az új, hosszabbított futamidejű kártya  kibocsátásával egy időben a KA-VOSZ Zrt. sokkal előnyösebb kondíciókat vezetett be a korábbi Széchenyi Kártyához képest. Az eddigi negyedéves törlesztés teljesen megszűnik egyszerűbbé válik az igénylési lap, valamint hamarosan bevezetésre kerül az elektronikus ügyintézés is.

Eltörlésre került az eddigi „kötelező előélet" elvárás is, amely szerint a 10 millió forintnál magasabb hitelt csak az a vállalkozás kaphatott, amely egy évig legalább 5 millió forintos kártyával rendelkezett. Mostantól minden, legalább 2 éve működő vállalkozás igényelhet akár 25 millió forintot is.

A „Széchenyi Kártya 2" kamathoz az állam 1 % állami támogatást nyújt és a garanciadíj 50%-át is átvállalja a vállalkozásoktól, továbbá a hitelhez 10 millió forintig egyáltalán nem szükséges ingatlanfedezet.
 
A „Széchenyi Kártya 2" terméket is a megszokott, 1 millió és 25 millió forintos összeghatár között lehet igényelni a VOSZ és a Területi Kereskedelmi és Iparkamarák valamint a KA-VOSZ Zrt. irodáiban.

A „Széchenyi Kártya 2" termék két éves futamideje alatt csak egyszer találkozunk a vállalkozásokkal, az új támogatási szerződés újrakötésénél és ekkor kerül sor a banki felülvizsgálatra is. 

A „Széchenyi Kártya 2" forgalmazását elsőként a Takarékszövetkezetek és a Volksbank kezdi meg.

Tehát Széchenyi Kártya 2:

• 2 héten belül,
• 2 éves futamidővel,
• akár 25M Ft hitelösszegig,
• állami kamat-, és garanciadíj támogatással,
• ingatlanfedezet nélkül,
• minimális adminisztrációval
• a piac egyik legjobb, bizonyított hitelkonstrukciója
• minden vállalkozástól maximum 20 km távolságban lévő elérhetőséggel,

[2023-06-19 08:45:22]
Elismerés a X. Rábaközi Vásáron!
 

Takarékszövetkezetünk a Győr-Moson-Sopron megyei Kamara különdíjában részesült, mellyel a térségben a vállalkozások területén kifejtett tevékenységünket díjazták.

Köszönjük, hogy ily módon is méltatták 11 éves tevékenységünket a Rábaközben.

[2023-06-12 07:48:12]

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2008.06.14-én (szombat) karbantartás miatt a Netb@nk (Internetbank) rendszer 16:00 - 20:00 között nem lesz elérhető.
Az okozott kényelmetlenségért szíves elnézésüket kérjük.

 

 

Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet 

[2023-06-09 18:55:56]
Ágfalva-Somfalva Falunap 2008
 

Falunap keretében június 8-án ünnepélyes keretek között is megnyitottuk Ágfalvi Kirendeltségünket. Betétgyűjtő pénztárat a Pereszteg és Vidéke Takarékszövetkezet létesített, amit az év februárjában kirendeltséggé minősítettünk.

Mindezt az tette lehetővé a több mint 2000 főt számláló Ágfalván, hogy az Önkormányzat Képviselő Testülete bérleti jogviszony keretében rendelkezésünkre bocsátotta a Tűzoltószertárát.

Ezt az épületet alakította át Takarékszövetkezetünk úgy, hogy pénzkiadó automatát is elhelyeztünk a lakosság és a turisták teljesebb kiszolgálása érdekében.

Nyilvánosan és ezúton is köszönjük a Polgármester és a község segítségét, amit azzal bizonyítanak legjobban, hogy naponta létesülnek új ügyfélkapcsolatok.

Keressék kirendeltségünket, ahol versenyképes betéti termékekkel, forintban és devizában felvehető kölcsönökkel, lakossági- és vállalkozói számlavezetéssel, EUR betétlekötéssel és még sok-sok változó életszakaszhoz kapcsolódó pénzügyi szolgáltatással állunk rendelkezésre.

Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet

[2023-06-06 08:06:51]
Vásári előzetes!
 
 

2008. június 13 - 15-ig tartandó X. Rábaközi vásáron keresse standunkat, mivel az alábbi kamatkuponban részesülhet, amit kirendeltségünkben 2008.06.30-ig válthat be.

[2023-06-05 08:05:56]

A nyerő 21-es!

 

 

Takarékszövetkezetünk megnyította 21. egységét Vitnyéd Pannónia üzletházban.

Ebben a községben, mely régen a Pereszteg és Vidéke Takarékszövetkezet működési területéhez tartozott is értéket kívánunk teremteni, hiszen kizárólag magyar hitelintézetként mi itthon vagyunk.

Keresse nyitási akcióinkat és Takarékpontos termékeket. Valutaváltás, ATM, devizabetét és hitel mind egy helyen megtalálható.  

[2023-06-04 13:50:43]

Pályamódosítás Hitelprogram módosítása!
 
Az MFB Zrt. módosította a Pályamódosító Hitelprogram feltételeit, annak érdekében, hogy a Postapartner programhoz csatlakozott azon postai munkavállalók számára is lehetőség legyen a Hitelprogram igénybevételére, akik vagy opcionálisan, vagy a Posta által kötelezetten fogják végezni a kijelölt postahelyeken a sorsjegy-, totó,- lottóértékesítést.
 Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet

[2023-06-04 13:50:32]
Új Magyarország
 

Takarékszövetkezetünk megkezdte az Új Magyarország Agrárfejlesztés, Agrár Forgóeszköz, Kisvállalkozói és Vállalkozásfejlesztési Hitelprogramok forgalmazását. Emellett természetesen továbbra is kínáljuk Pályamódosító, Lakossági Energiatakarékossági, Önkormányzati Infrastruktúrafejlesztési és Panel Plusz Hitelprogramokat.

Keressék a termékeket kirendeltségeinkben!


Kerecsényi Péter
Aktív üzletágvezetőKezdőlap E-mail küldése