Rajkai Takarék

E.ON Jutalomkártya Program számlacsomag akció

Általános információk

Általános információk

E.ON Jutalomkártya Program számlacsomag akció

Nyisson most TakarékPont Haladás vagy Célegyenes számlacsomagot* 2012. július 31-ig, melynek havi díja 12 hónapon keresztül 0 Ft!**

image

Miért érdemes még számlát nyitnia?

A TakarékPont Haladás számlacsomag havi díja tartalmazza:

• a kibocsátott TakarékPont Haladás Maestro főkártya éves díját,
• a havi számlavezetési díjat,
• az internetes bankolás belépési és havi díját vagy az SMS-szolgáltatás havi díját és
• a havi elsőnek elszámolt, saját vagy több, mint 1.000 integrációs ATM bármelyikén végrehajtott készpénzfelvétel díját.

A Haladás Számlacsomag segítségével bárki biztonságban tudhatja megtakarításait és - ezzel egyidejűleg - kényelmesen intézheti mindennapi pénzügyeit. Az egyszerű és könnyen igénybe vehető szolgáltatások által, a számlacsomaghoz kapcsolódó bankkártya tulajdonosa időt és pénzt takaríthat meg egyszerre.
 

A TakarékPont Célegyenes számlacsomag havi díja tartalmazza:

• ingyenes készpénzfelvételt saját vagy több, mint 1.000 integrációs ATM-nél,
• a kibocsátott TakarékPont Célegyenes MasterCard® standard főkártya éves díját,
• a havi számlavezetési díjat,
• az internetes bankolás belépési és havidíját és
• az SMS-szolgáltatás havi díját.

A számlacsomagot azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik komplex pénzügyi megoldásokra és magas szintű banki szolgáltatásokra tartanak igényt, valamint szívesen használnák ki a dombornyomott kártya előnyeit és az ingyenes készpénzfelvételeket.

Amennyiben kíváncsi a részletekre kérjük, adja meg elérhetőségeit és mi hamarosan felkeresünk Önt! Kattintson az "Érdekel" gombra!

 •   Érdekel   • További információért és a számlacsomagok megnyitása kapcsán kérjük, forduljon 420 TakarékPont fiókunk egyikéhez, melyek listáját a Fiók és ATM keresőben találja vagy adja meg elérhetőségeit az Érdekel gomb megnyomását követően és mi hamarosan megkeressük Önt egyeztetés céljából.

  Az E.ON Jutalomkártya Programról további részleteket talál itt.

  E.ON Jutalomkártyával rendelkezők pedig a www.kedvezmeny.hu oldalon találnak további információkat a nekik járó kedvezmények tekintetében.

  Jelen hirdetés nem teljes körű. A TakarékPont Haladás és Célegyenes számlacsomagok kondícióit, a szerződéskötési feltételeit, havi díját, a bankkártya kibocsátási díját és egyéb díjtételeit a TakarékPont hálózatban résztvevő Hitelintézetek által közzétett mindenkor hatályos Hirdetmények, Üzletszabályzatok, valamint a TakarékPont hálózatban résztvevő Hitelintézetek weboldalain található további ismertetők tartalmazzák.

  * TakarékPont Célegyenes számlacsomag akciót kizárólag az E.ON jutalomkártyával rendelkező fogyasztók vehetik igénybe, az Jutalomkártya számlanyitáskor történő felmutatásával (melyről fénymásolat is készül a számlacsomagot nyitó TakarékPont fiókban.)
  ** Az akció 2012. június 15. - 2012. július 31-ig tart és kizárólag új ügyfelekre vonatkozik a TakarékPont hálózaton belül. Az akció kizárólag az E.ON Jutalomkártya Programban részt vevő E.ON fogyasztókra érvényes és a részükre postai úton eljuttatott TakarékPont számlacsomag nyitási akcióra vonatkozó kupon leadásával vehető igénybe (az E.ON Jutalomkártya birtokosok TakarékPont Célegyenes számlacsomag nyitásához a névre szóló jutalomkártya bemutatása szüksége).

  (Új ügyfél: az a természetes személy, aki még nem rendelkezik a TakarékPont hálózatban résztvevő Hitelintézeteknél lakossági bankszámlával.)

  A számlacsomag havi díja a számlanyitástól számított 12 hónapig kerül elengedésre, ezt követően a TakarékPont hálózat Hitelintézeteinek mindenkor hatályos Hirdetményeiben foglalt díjtételei az irányadóak.
   

   

  Lábléc - közérdekű információk

  Copyright 2024 takarekpont